Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Αντιδράσεις και για το Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου καταγράφεται ως φαβορί για τη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
Ελάχιστοι όμως φαίνεται να ικανοποιούνται από την προ...επιλογή.
Οι αντιδράσεις είναι ήδη πολλές.
Μάλιστα ορισμένοι φθάνουν σε όρια "οικογενειακής ευθύνης" αφού Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ανιψιός του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και "προστατευόμενος" της...Άννας Διαμαντοπούλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε φίλε

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, ο παπανδρεϊσμός είναι φιλοσοφία!!!!! Ο όρος "παπανδρέου" δεν είναι επώνυμο, αλλά συνώνυμο με την έννοια του λαϊκού κινήματος!

Νομίζεις ότι η ψήφος στον ΓΑΠ είναι ψήφος που σχετίζεται με την προσωπικότητά του ή με την καταγωγή και το επώνυμό του; Και για όσους είναι υποψιασμένοι με τους κανόνες της πολιτικής ζωής ανά τον κόσμο, η αγωγή του ηγέτη είναι συνάρτηση της πολιτικής ιστορίας της οικογένειάς του είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε.Κατά συνέπεια είναι εγγύηση για ένα λαό το να κατάγεται ο ηγέτης του από μιά οικογένεια που στην πολιτική ταυτίστηκε με πολιτικές φιλικές προς τον πολίτη, με συγκρούσεις προς το διεθνές κατεστημένο, με πολιτική εντιμότητα και με άρνηση προς τις δελεαστικές προτάσεις των επικοινωνιολόγων. Οποιος έχει αντιρρήσεις ας επιχειρηματολογήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα λέτε σε μένα αγαπητέ μου.
Στους εσωκομματικούς αντιπάλλους του Γιώργου, πρέπει να απευθυνθείτε, που φαίνεται να βάζουν πάνω από όλα το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον και την πολιτική τους φιλοδοξία. Αυτοί στήνουν τις φράξιες, τις ίντριγγες και τις δολοπλοκίες.