Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Γκάφα ολκής διέλυσε τις μεταφορές και τις μετακινήσεις στη χώρα

Σταθερά ανίκανοι να διαχειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζονται οι κρατούνται καθώς η βλακεία, ούτε παρακάμπτεται, ούτε θεραπεύεται.
Ακόμη και για μια αύξηση στα διόδια των εθνικών οδών για να εφαρμοστεί έπρεπε να διαλυθεί η χώρα.
Με τα νεύρα των οδηγών παίζει από νωρίς το πρωί της Τετάρτης η εταιρία "Νέα Οδός", καθώς αδυνατεί να διαχειριστεί το πρόβλημα που προέκυψε τα ταμεία των διοδίων μετά τη νέα αύξηση που ισχύει από σήμερα.Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι το αντίτιμο διέλευσης ήταν 2,75 ευρώ. Στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι το στρογγυλοποιεί στα 2,70 ανάρτησε μάλιστα και ταμπέλες στα ταμεία των διοδίων για να τις αποσύρει στη συνέχεια. Το αντίτιμο όμως δεν μπορεί να στρογγυλοποιηθεί, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη σύμβαση. Οι κοινοπραξίες για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων καθόρισαν το αντίτιμο στους σταθμούς Αφιδνών, Σχηματαρίου και Τραγάνας, για τα ΙΧ στα 2 ευρώ και 75 λεπτά και στον άξονα Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στα 2 ευρώ και 90 λεπτά.Νέες τιμές και στους Σταθμούς των διοδίων Πελασγίας στα 1,90 ευρώ, Μεσοχωρίου 2,50, Τεμπών 0,90 και Λεπτοκαρυάς 1,60 ευρώ.

1 σχόλιο:

Μετακομισεις είπε...

Τελικά κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν την αποκέντρωση!!! Οι μετακομίσεις έχουν αυξηθεί από την Αθήνα προς την επαρχία κατά 80%!!! Οι μεταφορές με τις αυξήσεις σε καύσιμα και διόδια θα σβήσουν!!!